KOELEIPOMO JA TUOTEKEHITYS

Testaus ikoni

Kehitystä ja innovaatiota meidän kanssamme

Baron Foodtechin oma Baron Bakery on tila ja palvelu, joka on suunniteltu auttamaan asiakkaitamme uusien leipomotuotteiden kehittämisessä. Avullamme asiakas kerää ja kasvattaa markkinaosuutta innovaatioiden avulla ja tuomalla markkinoille uusia menestyviä tuotteita, jotka on räätälöity leipomollesi ja haluamillesi kohderyhmille.
Baron Foodtech on tiiminsä kanssa kehittänyt viime vuosina yli 20 leipomotuotetta. Monet näistä ovat jo markkinoilla. Tuotteet vaihtelevat gluteenittomasta vegaaniseen ja kaurasta artesaanileipiin. Tuotteet vastaavat markkinoiden viimeisimpiin trendeihin.
Suomalaisena yrityksenä tuotteemme ovat puhtaita, eettisiä ja valmistettu terveellisistä ainesosista. Hidas leivonta on erikoisosaamisalaamme ja itse asiassa polku leipomisen alkuperäisiin juuriin. Luonnolliset ainesosat, hapantaikina, esitaikina ja pitkä fermentoitumisaika palautta leipään nautintoarvon, joka sillä oli aiemmin. Jopa nykyaikaisimmissa tuotantolaitoksissa hitaan leivonnan ei tarvitse olla ristiriidassa suurten tuotantomäärien kanssa. Tässä olemme parhaimmillamme, yhdistämässä näitä kahta.
Tiimimme suunnittelee yhdessä kanssasi uudet menestysreseptit, jotka vastaavat tarpeitasi ja valmistat tuotteita, jotka ovat ainutlaatuisia omille asiakkaillesi. Baron Foodtech on myös asiantuntija analysoimaan ja ymmärtämään markkinoiden ominaisuuksia ja trendejä uusien kaupallisesti menestyvien tuotteiden kehittämiseksi. Samassa prosessissa Baron Foodtech analysoi, miten tuotetta valmistetaan järkevästi siten, että taloudellinen ja operatiivinen tehokkuus säilyy. Tervetuloa Baron Bakery koeleipomoomme!

Taikina leikataan palloiksi

Kuinka tuote rakennetaan?

Huipputason testileipomossamme meillä on käytössämme parhaat työvälineet reseptien kehittämiseen ja testaamiseen paikan päällä. Alkuperäisen suunnitteluprosessin jälkeen asiakkaan kanssa reseptit muunnetaan leipomotuotteiksi, jotka testataan täydellisen lopputuloksen saavuttamiseksi. Leipomotuote on makuelämys ja visuaalisesti houkutteleva suunnitelluille kohderyhmille. Prosessin ajan pidetään mielessä myös mahdollisuudet valmistaa tuotetta asiakkaan leipomossa ja skaalautuvuus kohdemarkkinoille.
Baron Foodtech antaa asiakkaalle myös arvokasta tietoa markkinoiden uusista trendeistä, sekä auttaa heitä ymmärtämään uusien suuntausten taustalla olevat asiat ja keskeiset vaatimukset uusien leipomotuotteiden lanseeraamiseksi paikallisille markkinoille. Asiakas voi osallistua tuotesuunnitteluun paikan päällä testileipomossa tai etänä videoyhteyden kautta. Jonkin ajan kuluttua (2 viikosta muutamaan kuukauteen) sinulla on ainutlaatuinen resepti ja leipomotuote, joka on valmis lanseeraukseen kohdemarkkinoillesi.

Baron Foodtech kehitti Foodcoden gluteenittoman leipävalikoiman Venäjän markkinoille

Tunnetuksi kasvanut Venäläinen rakennusalan yritys Sapsan päätti laajentaa liiketoimintansa leipomotuotantoon. Suunnitelmana oli julkaista gluteeniton leipävalikoima jopa seitsemällä eri vaihtoehdolla. Yhteistyökumppaniksi valikoitui Baron Foodtech. Tehtävänä oli tuottaa reseptit alusta alkaen tavalla, jossa laatu, innovatiivisuus ja kustannustehokkuus yhdistyvät päätöksentekoprosessissa. 

“Me emme tarjoa valmiita raaka-aineita, kuten useimmat leipomokonsultit tekevät. Sen sijaan teemme yksilöllisiä reseptejä käsittelemättömistä ja lisä-aineettomista raaka-aineista, näytämme kuinka valmistella raaka-aineet ja kuinka leipoa. Leipominen ja perinteinen hidas leipominen aidoimmillaan on mottomme. Asiakas ei saa ainoastaan uniikkia tuotetta, vaan myös tavan helposti alentaa kustannuksia jopa 50%, kun käytetään oikeita reseptejä ja prosesseja.” – Mikko Lehtinen Baron Foodtechiltä

Lopputuotteena syntyi Foodcoden gluteeniton leipävalikoima seitsemällä eri vaihtoehdolla, joka julkaistiin 6 kuukautta suunnittelun aloittamisesta. Foodcode on tänään johtava gluteenittoman leivän tuottaja venäjällä.

imageedit_1_2033856806

Koeleipomo ja tuotekehitys - FAQ

Kehitämme reseptejä leipomotuotteille. Testaamme reseptit koeleipomossamme asiakkaan kanssa.

Tuomme uusia ideoita ja trendejä maailmalta asiakkaillemme. Koeleipurimme voivat pienillä muutoksilla muuttaa jo olemasssa olevan tuotteesi huippumenestykseksi.

Määritämme tehtävän ja annamme asiakkaalle projektisuunnitelman sekä budjetin ja aikataulun.

Olemme kehittäneet uusia tuotteita esimerkiksi Venäjän, Suomen, Turkin ja Israelin markkinoille.

Scroll to Top