KOELEIPOMO JA TUOTEKEHITYS

Testaus ikoni

Kehitystä ja innovaatiota meidän kanssamme

Baron Foodtechin oma Baron Bakery on tila ja palvelu, joka on suunniteltu auttamaan asiakkaitamme uusien leipomotuotteiden kehittämisessä. Avullamme asiakas kerää ja kasvattaa markkinaosuutta innovaatioiden avulla ja tuomalla markkinoille uusia menestyviä tuotteita, jotka on räätälöity leipomollesi ja haluamillesi kohderyhmille.
Baron Foodtech on tiiminsä kanssa kehittänyt viime vuosina yli 20 leipomotuotetta. Monet näistä ovat jo markkinoilla. Tuotteet vaihtelevat gluteenittomasta vegaaniseen ja kaurasta artesaanileipiin. Tuotteet vastaavat markkinoiden viimeisimpiin trendeihin.
Suomalaisena yrityksenä tuotteemme ovat puhtaita, eettisiä ja valmistettu terveellisistä ainesosista. Hidas leivonta on erikoisosaamisalaamme ja itse asiassa polku leipomisen alkuperäisiin juuriin. Luonnolliset ainesosat, hapantaikina, esitaikina ja pitkä fermentoitumisaika palautta leipään nautintoarvon, joka sillä oli aiemmin. Jopa nykyaikaisimmissa tuotantolaitoksissa hitaan leivonnan ei tarvitse olla ristiriidassa suurten tuotantomäärien kanssa. Tässä olemme parhaimmillamme, yhdistämässä näitä kahta.
Tiimimme suunnittelee yhdessä kanssasi uudet menestysreseptit, jotka vastaavat tarpeitasi ja valmistat tuotteita, jotka ovat ainutlaatuisia omille asiakkaillesi. Baron Foodtech on myös asiantuntija analysoimaan ja ymmärtämään markkinoiden ominaisuuksia ja trendejä uusien kaupallisesti menestyvien tuotteiden kehittämiseksi. Samassa prosessissa Baron Foodtech analysoi, miten tuotetta valmistetaan järkevästi siten, että taloudellinen ja operatiivinen tehokkuus säilyy. Tervetuloa Baron Bakery koeleipomoomme!

Taikina leikataan palloiksi

Kuinka tuote rakennetaan?

Huipputason testileipomossamme meillä on käytössämme parhaat työvälineet reseptien kehittämiseen ja testaamiseen paikan päällä. Alkuperäisen suunnitteluprosessin jälkeen asiakkaan kanssa reseptit muunnetaan leipomotuotteiksi, jotka testataan täydellisen lopputuloksen saavuttamiseksi. Leipomotuote on makuelämys ja visuaalisesti houkutteleva suunnitelluille kohderyhmille. Prosessin ajan pidetään mielessä myös mahdollisuudet valmistaa tuotetta asiakkaan leipomossa ja skaalautuvuus kohdemarkkinoille.
Baron Foodtech antaa asiakkaalle myös arvokasta tietoa markkinoiden uusista trendeistä, sekä auttaa heitä ymmärtämään uusien suuntausten taustalla olevat asiat ja keskeiset vaatimukset uusien leipomotuotteiden lanseeraamiseksi paikallisille markkinoille. Asiakas voi osallistua tuotesuunnitteluun paikan päällä testileipomossa tai etänä videoyhteyden kautta. Jonkin ajan kuluttua (2 viikosta muutamaan kuukauteen) sinulla on ainutlaatuinen resepti ja leipomotuote, joka on valmis lanseeraukseen kohdemarkkinoillesi.

Vieritä ylös