Baron Foodtech leipomoiden konsultointipalvelut

Suunnittelu ja konsultointipalvelut leipomoille

Suunnittelemme asiakkaillemme tehokasta ja kestävää leipomoliiketoimintaa. Meiltä saat tuotekehitystä, leipomoiden teknisiä palveluita ja konsultointiapua.

 

Tarjoamme konsultointiapua yksilölliseen tuotekehitykseen sekä massatuotannon käynnistämiseen tai tehostamiseen. Skaalaamme uudet tuotteet teolliseen tuotantoon sopiviksi ja huolehdimme projektien budjetoinnista, dokumentaatiosta ja ohjeistuksesta.

Koska tunnemme toimialan ja sen trendit, uskallamme sanoa myös ei. Näin autamme asiakasta tekemään hyviä päätöksiä ja kasvamaan kannattavasti

Suunnittelu ja konsultointi ikoni
Testaus ikoni

Koeleipomo ja tuotekehitys

Baron Bakery on hyvin varusteltu oma koeleipomomme, jossa valmistamme koe-erät kaikista tuotekehityksessä olevista tuotteista. Luomme maistuvia, terveellisiä ja vastuullisesti valmistettuja leipomotuotteita, jotka taipuvat sujuvasti teolliseen tuotantoon.

Suomalaisena yrityksenä arvostamme puhdasta luontoa ja puhtaita tuotteita. Kehitämme esimerkiksi lisäaineettomia Clean Label -tuotteita sekä gluteenittomia ja vegaanisia vaihtoehtoja. Erikoisosaamistamme on lisäksi slow baking.

Tekniset palvelut leipomoille

Tekniset palvelumme takaavat tehokkaasti toimivat tuotantolinjat. Layout-suunnittelumme auttaa yhdistämään eri tuotantolinjojen konekannan yhdeksi, tuottavaksi kokonaisuudeksi lisäten kustannustehokkuutta.

Voimme modernisoida jo olemassa olevaa laitekantaa ja yhdistellä siihen uusia osia asiakkaan tuotannon tarpeiden mukaisesti. Tarkastelemme koko tuotantoprosessia, markkinoita ja kustannuksia, ja räätälöimme siihen sopivat ratkaisut.

Tekniset palvelut ikoni
Vieritä ylös