Innovaatiokeskus

Testaus ikoni

Innovaatiopalvelut teollisille leipomoille

Uusi innovaatiokeskus Lahdessa kerää leipomoalan asiantuntijat yhteen. Yhteistyössä LAB-ammattikorkeakoulun kanssa tarjoamme Food Pilot Plant -tuotekehitysympäristön ja monialaiset asiantuntijat leipomoliiketoiminnan kehityksen tueksi. Autamme asiakkaitamme kasvattamaan markkinaosuutta innovaatioiden avulla ja tuomaan markkinoille uusia menestyviä tuotteita.

Olemme vuosien saatossa kehittäneet asiakkaidemme kanssa lukuisia uusia tuotteita, gluteenittomasta vegaaniseen ja kaurasta artesaanileipiin. Nyt saamme Food Pilot Plantista entistä laajemman asiantuntijaverkoston innovaatioiden tueksi.

Kuinka toimimme?

Analysoimme monialaisten asiantuntijoidemme kanssa yhdessä markkinoiden ominaisuuksia ja trendejä uusien kaupallisesti menestyvien tuotteiden kehittämiseksi. Samalla me Baron Foodtechilla voimme suunnitella, miten tuotetta valmistetaan järkevästi siten, että taloudellinen ja operatiivinen tehokkuus säilyy. 

Tervetuloa inspiroitumaan innovaatiokeskukseemme!

Innovaatiokeskus - FAQ

Kehitämme ja innovoimme yhdessä! Tuomme uusia ideoita ja trendejä maailmalta ja eri liiketoiminta-alueilta asiakkaidemme hyödyksi.  

Määritämme tehtävän ja annamme asiakkaalle projektisuunnitelman sekä budjetin ja aikataulun.

Olemme kehittäneet innovaatioita esimerkiksi Venäjän, Suomen, Turkin ja Israelin markkinoille.

Scroll to Top