Asiantuntijapalvelut

Suunnittelu ja konsultointi ikoni

Suunnittelu- ja konsultointipalvelut teollisille leipomoille

Olemme kannattavan leipomoliiketoiminnan kumppani. Autamme globaalisti asiakkaitamme kehittämään entistä vastuullisempaa ja tehokkaampaa leipomoliiketoimintaa, tarjoamalla asiantuntijatukea yksittäisten prosessien kehittämisestä aina isompien projektien läpivientiin. Asiantuntijamme huolehtivat myös projektien budjetoinnista, dokumentaatiosta ja ohjeistuksesta.

Asiakkaamme lähestyvät meitä erilaisilla leipomoliiketoimintaa koskevilla kysymyksillä, joiden ratkaisemiseen he tarvitsevat apua. Leipomo saattaa esimerkiksi hakea tehokkuutta tuotantolinjonen kunnostamisesta tai se on ehkä tunnistanut kasvun tarpeen ja tarvitsee suunnitteluapua koko leipomotoiminnan siirtämiseen. Toinen voi yksinkertaisesti etsiä keinoja kannattavuuden parantamiseksi ja konsultoi meitä valmistettavien tuotteiden määrän arvioinnissa. Olipa tarve mikä tahansa, tuomme leipomoliiketoiminnan asiantuntijoina mukanamme kymmenien onnistuneiden projektien kokemuksen sekä monialaisen tiimin näkemyksen asiakkaan oman päätöksenteon tueksi.

Koska tunnemme toimialan ja sen trendit, uskallamme sanoa myös ei. Näin autamme asiakkaitamme tekemään hyviä päätöksiä ja kasvamaan kannattavasti. Yhteisenä tavoitteenamme on aina kehittää liiketoimintaa kestävästi, tuotantoa tehostaen ja vastuullisuutta parantaen.

Ota meihin yhteyttä, kun yrityksenne harkitsee esimerkiksi leipomon rakentamista, siirtämistä tai leipomoiden tuotantolinjojen suunnittelua. Autamme mielellämme myös myynnin ja markkinoinnin kehittämisessä, projektinhallinnassa, uusien tuotteiden kehittämisessä ja tuotetarjonnan uudistamisessa.

Tähtäimessä kannattavuuden kasvu

Me Baron Foodtechillä pidämme onnistuneena projektina sellaista, jossa asiakas on tyytyväinen kokonaisprojektiin, sen kustannuksiin ja erityisesti siihen, että yhteisesti asetetut tavoitteet on saavutettu.

Tuemme leipomoita tuotannon uudelleen sijoittamisessa, uusien tuotteiden lanseeraamisessa, leipomon uudistamisessa tai uuden teknologian etsimisessä. Autamme myös myynnin ja markkinoinnin kehittämisessä.

Tavoitteemme on aina auttaa asiakkaitamme kohti innovatiivisia ja kestäviä liiketoimintaratkaisuja sekä tukea heitä menestymään alati muuttuvassa toimintaympäristössä. Olemme leipurin puolella pöytää.

Asiantuntijapalvelut - FAQ

Aina, kun leipomonne kaipaa ulkopuolista näkemystä ja kokemusta eli projektiasiantuntijaa, jolle leipomoliiketoiminnan projektit ovat arkipäivää. Esimerkiksi suunnitteluapua uuden leipomon rakentamiseen, leipomon siirtoon uusiin tiloihin tai olemassa olevan tuotannon päivittämiseen.

Baron Foodtechin projektiasiantuntija auttaa välttämään tyypilliset sudenkuopat, jolloin lopputuloksena on tyytyväinen asiakas sekä hyvät edellytykset kannattavalle liiketoiminnalle myös projektin jälkeen. Konkreettisia projektituotoksia voivat esimerkiksi olla kattava prosessisuunnitelma, kannattavuuslaskelmat tai leipomon 3D-tietomalli.

Olemme mukana tiimissä sen jäsenenä. Työskentelemällä lähellä asiakasta ymmärrämme strategian parhaiten ja varmistamme, että tehdyt ratkaisut ovat leipomon kannalta parhaita mahdollisia. Olemme aina leipurin puolella pöytää.

Scroll to Top