Asiantuntija JA KONSULTOINTIpalvelut

Suunnittelu ja konsultointi ikoni

Arvomme asiakkaalle

Baron Foodtechin henkilöstöllä on yhteensä yli 60 vuoden kokemus leipomoalan toimijoiden auttamisesta. Tavoitteemme on tehdä liiketoiminnasta taloudellisesti kannattavampaa. Työllistämme 7 ammattilaista, joiden ammattitaito ulottuu tuotekehitykseen, teknisiin palveluihin, sekä leipomoiden konsultointiin myynnin, markkinoinnin ja investointien kysymyksissä.

Käytämme toimialaosaamistamme ohjaamaan asiakkaitamme, jotta he voivat saavuttaa tavoitteensa kannattavasti välttäen kalliita virheitä, jotka saattavat vaarantaa jopa pitkäaikaisen ja hyvän maineen omaavien yritysten olemassaolon. Asiakkaamme lähestyvät meitä erilaisilla liiketoimintaa koskevilla päätöksillä, joihin he tarvitsevat apua. Leipomo saattaa haluta lisää tehokkuutta kunnostamalla tuotantolinjojaan tai toinen on ehkä tunnistanut kasvun tarpeen ja tarvitsee apua koko leipomotoiminnan siirtämiseen ja suunnittelemiseen uuteen paikkaan. Toinen etsii yksinkertaisesti apua kannattavuuden parantamiseksi arvioimalla valmistettavien tuotteiden määrää.

Ota yhteyttä, kun harkitset esimerkiksi: leipomon siirtämistä, laitteiden kunnostamista, leipomoiden tuotantolinjojen suunnittelua tai logiikan uudelleenohjelmointia. Lisäksi autamme myynnin ja markkinoinnin kehittämisessä, projektinhallinnassa, uusien tuotteiden kehittämisessä tai tuotetarjonnan uudistamisessa.

Baron Foodtechilla olemme kehittäneet itsellemme mittatilaustyönä prosessin ja digitaalisen ratkaisun laitteiden ja komponenttien dokumentointiin. Tämä työkalu auttaa siirtämään olemassa olevan tiedon tapauksessa, jossa kone on purettava ja siirrettävä uuteen kohteeseen. Tämä erottaa Baron Foodtechin muista toimijoista. Laadukkaan dokumentoinnin ansiosta me pystymme tarjoamaan täysin toimivan tuotantolinjan myös uudelleenasennuksen jälkeen. Asentajamme osaavat myös uudelleen ohjelmoinnin ja virhekorjaukset käyttämällä Siemens-protokollaa.

Baron bakery koeleipomo

Miten työskentelemme asiakkaidemme kanssa

Me Baron Foodtechillä pidämme onnistuneena linjan avaamisena sellaista, jossa asiakas on tyytyväinen prosessiin, sen kustannuksiin ja siihen että tavoitteet on saavutettu.

Baron Foodtech on hyvin motivoitunut tukemaan leipomoita tuotannon uudelleen sijoittamisessa, uusien tuotteiden lanseeraamisessa tai yksinkertaisesti uudistamisessa, restauroinnissa tai uuden teknologian etsimisessä. Me voimme myös auttaa sinua kehittämään linjasi tuotteita myynnin, markkinoinnin ja rakennuksen valvomisen osalta.

Leipomoalalla Baron Foodtech tekee konsultointityötä leipomoiden omistajien ja päälliköiden kanssa jotta he voivat maksimoida leivonnan kapasiteetin ja tuotteen laadun alusta loppuun.

Suunnittelu ja konsultointi
FAQ

Tyypillisesti asiakas haluaa rakentaa uuden tehtaan tai muuten laajentaa olemassa olevaa tuotantoa. Usein organisoimme myös useita leipomoita toimimaan saman katon alla.

Toteutettavissa oleva suunnitelma, pohjapiirustukset, malli leipomosta sekä budjetti. Yhdessä tarkan toimintasuunnitelman ja dokumentoinnin kanssa asiakkaalle.

Olemme mukana tiimissä sen jäsenenä. Työskentelemällä lähellä asiakasta ymmärrämme hänen strategian parhaiten ja saamme tuloksia aikaan. Parhaassa tapauksessa pääsemme mukaan heti projektin alussa

Scroll to Top