LEIPOMOIDEN TEKNISET PALVELUT

Tekniset palvelut ikoni

Kun on aika tehdä muutoksia leipomosi kokoonpanoon

Baron Foodtech on valmistajista riippumaton konsulttiyritys. Autamme leipomoita uudistamaan leipomoiden tuotantolinjoja maailmanlaajuisesti, muuttamaan kokonaisia leipomoita ja löytämään sopivia uusia ja käytettyjä laitteita asiakkaillemme. Tämä tarkoittaa, että vaikka meillä on hyvät yhteydet laitevalmistajiin, hankimme aina koneet ja laitteet, jotka sopivat parhaiten asiakkaidemme tilanteeseen.

Baron Foodtech on kehittänyt oman räätälöidyn prosessin ja digitaalisen järjestelmän dokumentoimaan komponentit ja asetukset aina, kun laitteita on siirrettävä tai muuten siirrettävä osiin. Tämä on tyypillisesti tekijä, joka erottaa meidät muista toimijoista, sillä esimerkiksi leipomoiden tuotantolinjojen siirtämisessä voimme taata täysin toimivan tuotantolinjan kokoonpanon jälkeen. Teknikkomme pystyvät myös ohjelmoimaan leipomon tuotantolinjan toimintalogiikan Siemens-protokollan avulla.

Matias ja Pieter seisoo harmaan pakettiauton edessä
kolme trukkia nostaa leipomolaitetta

Miten työmaamme toimivat

Baron Foodtechilla emme pidä uuden tuotantolinjan avaamista onnistuneena, ellei asiakas ole tyytyväinen prosessiin. Kustannuksien tulee pysyä asiakkaan haluamalla tasolla kuitenkin siten, että tavoitteet saavutetaan.

Baron Foodtechilla on hyvät valmiudet tukea leipomoita, jotka haluavat siirtää tuotantoa, ottaa valikoimaan uusia tuotteita tai yksinkertaisesti kunnostaa ja hankkia uutta tekniikkaa. Baron Foodtech tarjoaa apua myös tuotantolinjan suunnitteluun ja uusien tuotteiden kehitykseen auttaen asiakasta kehittämään myyntiä ja markkinointia. Valvonta on tärkeä osa prosessin onnistumista.

Leipomoliiketoiminnassa Baron Foodtech -konsultointipalvelut työskentelevät leipomoiden omistajien ja johtajien kanssa leipomotuotannon ja leivontatuotteiden laadun maksimoimiseksi koko tuotantoketjun ajan.

Baron Documentation System - Esittelyvideo

Tekniset palvelut - FAQ

Teknisellä tiimillämme on mekaaninen, sähkö- ja sovelluspuolen osaaminen jolla rakennamme, kunnostamme ja huollamme leipomokoneistoja sekä kokonaisia leipomoiden tuotantolinjoja.

Kyllä. Asennamme ja käyttöönotamme valmiita tuotantolinjoja.

Kyllä. Asennamme sekä uudelleenasennamme leipomokoneistoja ja tuotantolinjoja.

Ohjelmoimme ja automatisoimme leipomoita Siemens-ohjelmointityökaluilla.

Scroll to Top