Ajankohtaista

Kuinka saat kehitettyä leipomosi tuotteet seuraavalle tasolle?

Tuotekehityksen konsultointi on avain leipomosi nopeaan ja tehokkaaseen kehittämiseen!

Leipomon tuotekehityksen toteuttaminen yksinkertaisesti ja ennakoitavassa aikataulussa ei tarvitse olla toive ajattelua. Palveluna hankitun tuotekehityksen taika piilee siinä, että tiedät tarkalleen, milloin uusi gluteeniton pullasi tulee olemaan markkinoilla ja mihin hintaan. Jos leipomosi tuotekehitys on näin ennakoitavissa olevalla tasolla, on todennäköistä, että kehittäisit uusia tuotteita ja tuotevalikoimaasi käytännössä koko ajan. 

Valitettavasti kuitenkin sisäiset kehitysprojektit ovat useimmiten vaikeita toteuttaa alkuperäisen suunnitelman ja aikataulun mukaan. Niillä on myös ikävä taipumus sitoa resursseja, koska ne jatkuvat odotettua pidempään niin ettei selkeää ja lopullista päättymispäivää välttämättä ole edes näköpiirissä. Joskus alkuperäisen idean lisäksi ei välttämättä ole luotu selkeää liiketoiminta suunnitelmaa. Tai vielä pahempaa, proaktiivista uutta kehitystä ei tapahdu lainkaan, kun tuotannon ylläpitäminen ja pienten ongelmien ratkaisu imee kaikki käytettävissä olevat resurssit. 

Tuotekehityksen konsultointipalveluiden tärkeimmät edut

Aika on niukka hyödyke. Kehittämisprojektit, jotka ovat keskeneräisiä, ovat vain resurssien kuluttamista, puhumattakaan tällaisten pitkien ennakoimattomien projektien aiheuttamasta ei-toivotusta stressistä. 

  • Kun työskentelet ammattimaisen Baron Foodtechin leipomotuotekonsultti tiimimme kanssa, jokainen toimeksianto on projekti. Tämä tarkoittaa, että projektilla on selkeä alku ja huolellisesti etukäteen suunniteltu loppu. 
  • Ennakoitavuuteen liittyy myös, että vaadittavien investointien suuruutta voidaan arvioida odotettavissa olevien tuottojen ja hyötyjen perusteella. Budjetit lasketaan ja muodostetaan ennen prosessin aloittamista, jolloin sinulla pysyy aina kontrolli. Ja samalla vältyt niiltä pelätyimmiltä tilanteilta, joissa kustannuksia kertyy edelleen, vaikka resursseja tarvittaisiin jo muualta. 
  • Ja voit kirjaimellisesti etukäteen jo kommunikoida kumppaneiden suuntaan, milloin pullat tulevat uunista ulos, mikä tarkoittaa, että uuden tuotteen arvioitu julkaisupäivä todellakin on realistinen. Tuotteesi on saatavilla, kun se on luvattu. Pystyt keskittymään yritykseesi ja asiakaskuntasi on tyytyväisempi. 

Mitä Baron Foodtech tuotekonsultointi voi tehdä meille?

Jokaisen asiakkaan tarpeet ovat yksilöllisiä, mutta niissä on lähes aina samankaltaisuuksia. 

Monia esimerkiksi kiinnostaa saada tietää, kuinka voin optimoida nykyisen portfolioni raaka-aineita niin, että saan paremman tuotteen alhaisemuilla kustannuksilla. 

Toiset taas ymmärtävät kuinka tärkeää on, että tuotekehityksessä kyetään nopealla syklillä reagoimaan markkinoiden jatkuvasti muuttuviin tarpeisiin ja mieltymyksiin. Aiemmin menestyneiden tuotteiden makua saatetaan joutua parantamaan puhtaasti liiketoiminnan ja kilpailukyvyn ylläpitämiseksi. Tai muutos paineet pakkaus-, jakelu- ja jälleenmyynti prosessissa saattavat vaatia muutoksia tuotteen koostumukseen tai parannuksia sen säilyvyyteen ja viimeiseen myyntipäivään liittyen. 

Toisin sanoen, olipa haasteesi lähes mikä tahansa, olemme todennäköisesti ratkaisseet sen jo vähintäänkin kertaalleen aiemmin ja voimme tehdä sen myös sinun yrityksellesi puolestasi. 

Pääkonttorissamme Nastolassa, koeleipomossamme, pystymme simuloimaan kaikkia leivontaprosesseja. On tyypillistä, että tärkeimmät raaka-aineet viedään kehitysprosessin yhteydessä laboratorioon perusteelliseen analyysiin, jotta prosessi on tarkka ja tulokset taattuja. 

Testileipomossa valmistetaan erikokoisia testisarjoja, joilla varmistetaan ehdotetun ainesosan, prosessin ja tuotteen todellinen käyttökelpoisuus. Kun testauksessa saavutetaan toivotut tulokset, voidaan arvioida, milloin on oikea aika edetä viimeiseen vaiheeseen. Tällöin tuotetta testataan ja prosessia hienosäädetään paikan päällä asiakkaan leipomossa. 

Ota yhteyttä, kerro meille haasteistasi ja vie liiketoimintasi nopeutetusti seuraavalle tasolle. 

Haluatko katsoa lisää tietoa tuotekehityspalveluistamme?

Haluatko ottaa yhteyttä ja alkaa tekemään meidän kanssamme tuotteesi menestystarinaa?

Ota yhteyttä meidän myyntijohtajaan Matias Lehtiseen ja aloita matka meidän kanssa uusiin mahtaviin tuotteisiin!

Scroll to Top